Ustvarjamo mesto priložnosti


Prisluhnemo občankam in občanom


Živimo urbano v sožitju z naravo


Prizadevamo si za sožitje generacij


Smo ugledno športno središče


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Skrbimo za čisto okolje


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Vsebina strategije
Trenutne razmere v gospodarstvu zahtevajo premišljene korake na vseh področjih, pa naj gre za subjekte v gospodarstvu, javni upravi ali lokalni samoupravi. Ustrezno strateško načrtovanje lahko olajša soočanje z gospodarsko krizo, ki smo ji priča v tem trenutku. Prepričani smo, da ima občina Domžale številne razvojne potenciale, ki jih moramo znati izkoristiti, kar bomo najlažje dosegli s premišljenim načrtovanjem.

Razvojni program, ki je pred vami, obsega kratko predstavitev občine Domžale, vizijo in vrednote občine, ključne razvojne probleme občine Domžale in priporočene strateške usmeritve, analizo stanja, cilje in strategije po dejavnostih in nabor večjih projektov, h katerim bo Občina prednostno pristopila.

Prepričani smo, da bodo strateške usmeritve, cilji in strategije, ki smo si jih zadali, pripomogli k lepši in boljši občini Domžale prav za vse prebivalce in da bomo leta 2025 s ponosom lahko potrdili, da je Občina Domžale ugledno in uspešno gospodarsko, športno in kulturno središče, mesto priložnosti in predvsem prostor zadovoljnih ljudi!

 • Strategija_Občine_Domžale
  vrsta datoteke: .doc, velikost datoteke: 5099.5kb
 • ** Portable Document Format (PDF) je uveljavljeni za elektronsko distribucijo založniškega gradiva. Vse, kar potrebujemo, je program, ki tak zapis pozna; denimo Adobe® Acrobat Reader, ki je za uporabnike na voljo zastonj.
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si