Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Prizadevamo si za sožitje generacij


Prisluhnemo občankam in občanom


Živimo urbano v sožitju z naravo


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Smo ugledno športno središče


Skrbimo za čisto okolje


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Ustvarjamo mesto priložnosti


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Župan Toni Dragar

Toni Dragar
rojen: 07.05.1961,
stanovanje: Ihan, Na Ledinah 1/a

Spoštovani obiskovalci in obiskovalke internetne strani Občine Domžale,

lepo pozdravljeni na internetnih straneh Občine Domžale, za katero lahko rečem, da spada med mlajše in uspešnejše občine v Sloveniji. Še posebej lep pozdrav Domžalčanom in Domžalčankam, ki na naši domači strani iščejo informacije iz življenja in dela naše občine.

V čast mi je, da ste mi občanke in občani že tretji mandat zaupali mesto župana naše občine, ki jo v vseh teh letih županovanja dobro poznam. Zavedam se, da je prevzem funkcije župana velika odgovornost, zato se bom še naprej trudil, da bom upravičil zaupanje vseh občank in občanov naše občine.

Občina Domžale je prijetna občina, ki se sicer ne more pohvaliti z znamenito zgodovino, se pa lahko pohvali s številnimi znamenitostmi in zanimivostmi ter prijaznostjo njenih občank in občanov. Njena zgodovina je tesno povezana s slamnikarstvom, z obrtjo in podjetništvom, pa tudi številnimi društvi, od katerih so nekatera orala ledino tudi v Sloveniji. Naš cilj je, da se občina tudi v prihodnje dobro razvija, da postane gospodarsko še bolj prepoznavna, vsem občankam in občanom, pa tudi obiskovalcem, prijazna in varna in prijetna ter pestra občina, v kateri nam ni nikoli dolgčas.

Če boste podrobneje pogledali, boste vse to našli na straneh, ki ste jih pravkar odprli. Pobrskajte po njih in poiščite želeno informacijo, morda tudi s povezavo do drugih internetnih strani ter se prepričajte, da ste pri nas vedno dobrodošli. Vesel bom vaših predlogov, pobud, pa tudi pripomb in prav na vse vam bom skupaj s sodelavci skušal posredovati odgovore.

Vesel sem, da ste nas poiskali.

Lep pozdrav

Župan Občine Domžale
Toni Dragar

 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si