Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Prizadevamo si za sožitje generacij


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Smo ugledno športno središče


Prisluhnemo občankam in občanom


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Ustvarjamo mesto priložnosti


Skrbimo za čisto okolje


Živimo urbano v sožitju z naravo


Zaključena turneja Hroščka Simona

V petek, 7. oktobra 2016, je Hrošček Simon skupaj s podžupanjo mag. Renato Kosec obiskal še zadnje dve osnovni šoli domžalske občine. Najprej se je ustavil v Jaršah, oddelku OŠ Rodica, nato na OŠ Rodica in nazadnje še OŠ Domžale.

Jarška šola letos praznuje 110 let in v njej je nameščenih pet razredov oddelka b. V mali telovadnici je Hrošček Simon s podžupanjo in gospodom Markom obiskal le prvošolčke. V celem tednu smo prejeli najbolj prisrčen odgovor na vprašanje v kakšnem svetu želijo živeti – v tem, kjer so sedaj. Otrokom je očitno na jarški šoli res všeč. Na Rodici so nas tudi sprejeli v telovadnici, v novem prizidku, kjer sta bila dva oddelka prvošolčkov. Nazadnje pa smo se ustavili še v avli OŠ Domžale, kjer nas je čakalo več kot 70 prvošolčkov, ki so razdeljeni v tri oddelke.
 
Na OŠ Domžale se je zaključila enotedenska turneja Hroščka Simona po osnovnih šolah domžalske občine. Vsi prvošolčki so tako spoznali domžalsko maskota in tudi našo podžupanjo mag. Renato Kosec, ob tem pa jih je gospod Marko še podučil o domžalskih znamenitostih, ki so opisane v knjižici Rajžamo po Domžalah. Vsi pa so tudi prejeli spominsko broško našega hroščka, ki jim bo tako v spomin na ta lep teden.  
 
Urad župana
Foto: Andraž Gregorič in urad župana 
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si