Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Skrbimo za čisto okolje


Prisluhnemo občankam in občanom


Ustvarjamo mesto priložnosti


Smo ugledno športno središče


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Živimo urbano v sožitju z naravo


Prizadevamo si za sožitje generacij


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Slavnostna otvoritev trgovskega centra ARKADIA Domžale

Danes, 4. novembra 2016, se je na Virski cesti 21 v Domžalah odprl nov trgovski center ARKADIA. Povezovalka programa gospa Bernarda Žarn je goste lepo pozdravila in povedala nekaj uvodnih besed ob uradnem odprtju.

V novem trgovskem centru so trgovina SPAR, drogerija Müller, Hervis, C&A, Tedi, Deichman, CCC, KIK, MASS, Baby center, Sportina, Mr. Pet, Bags&More, Mladinska knjiga, Hiša daril, Optika Vallis, Cvetličarna Arboretum in gostinski lokal TIBU. 
 
Z izgradnjo trgovskega centra je investitor, družba FMZD d.o.o. poskušal zagotoviti čimbolj raznovrstno ponudbo trgovskega blaga in tudi večjo konkurenco v občini Domžale in okolici. Pri načrtovanju centra je investitor sledil smernicam in željam lokalnega okolja saj je želel zgraditi trgovski center, ki bo nam občankam in občanom ter drugim obiskovalcem kar se da pisan na kožo. Ponosni so tudi na dejstvo, da s takšnimi poslovnimi odločitvami pripomorejo k možnosti dodatnega zaposlovanja v Občini Domžale. 
 
Župan Občine Domžale se je ob uradni otvoritvi najprej zahvalil vsem, ki kakorkoli pripomogli k temu, da je novi trgovski center danes odprl svoja vrata. Posebna hvala lastnikom zemljišč, mojim sodelavcem, vsem trgovinam in investitorju, ki s to investicijo odpira 150 novih delovnih mest v občini Domžale. Tudi gospod Igor Domjan, prokurist Spar Slovenija je poudaril, kako ga veseli, da trgovski center danes stoji na tej lokaciji in da v občino Domžale niso prišli le prodajati ampak predvsem živeti.
 
Investitor FMZD d.o.o., SPAR Slovenija in trgovina C&A so na uradni otvoritvi podarili donatorska sredstva društvom, ki delujejo v občini Domžale. Donacijo FMZD d.o.o., v višini 4.000 eur je prejelo Društvo diabetikov Domžale, Donacijo SPAR Slovenija, v višini 4.000 eur je prejelo Medobčinsko društvo invalidov Domžale in tretjo donacijo, donacijo v višini 2.500 eur trgovine C&A je prejela OŠ Roje za naše otroke s posebnimi potrebami. Lepa hvala donatorjem in čestitke društvom.
 
Ob koncu uradnega programa so župan Občine Domžale Toni Dragar, direktor podjetja FMZD d.o.o. Andreas Messner, prokurist SPAR Slovenija Igor Domjan in vodja trgovine C&A Daša Merzelj prerezali slavnostni trak in s tem simbolično odprli trgovski center.
 
Občina Domžale, Urad župana
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si