Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Skrbimo za čisto okolje


Živimo urbano v sožitju z naravo


Prisluhnemo občankam in občanom


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Ustvarjamo mesto priložnosti


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Prizadevamo si za sožitje generacij


Smo ugledno športno središče


Državni svet na obisku v Domžalah

V torek, 29. novembra se je na obisku v naši občini mudila delegacija Državnega sveta.

Predsednika Državnega sveta, Mitjo Bervarja, državnega svetnika, Mirka Kozelja ter svetovalca za odnose z javnostmi, Roberta Celestino sta najprej sprejela župan Toni Dragar in podžupanja, mag. Renata Kosec in jim predstavila aktualne teme dogajanja v občini, nove pridobitve in pa opozorila nekatere teme, kjer se soočata z težavami pri realizaciji projektov.
Po delovnem pogovoru so si pod vodstvom direktorja CZR Andreja Jarca in poveljnika Gasilske zveze Domžale, Matjaža Merkužiča, ogledali nedavno odprt Javni zavod Center za zaščito in reševanje Domžale. Sledil je ogled prenovljene Športne dvorane Domžale, kjer so z zanimanjem pokukali v lepo opremljene prostore, kjer potekajo evroligaške tekme z domačim klubom Helios Suns. Sledil je še obisk Slamnikarskega muzeja, kjer so si skupaj ogledali razstavo Naše tovarne, naš ponos – Industrijska dediščina Gorenjske, ki je skupen projekt sedmih gorenjskih muzejev. Kustos Roman Kos jih je popeljal po muzeju ter jim predstavil 300 let staro slamnikarsko dediščino Domžal.
Po delovnem kosilu so delegacijo Državnega sveta, v katero sodi tudi župan Toni Dragar, gostili na Radiu Sora, kjer so v oddaji Iz drugega doma spregovorili o aktualnih temah in o nedavnem vetu na izvajanje zakona o izvrševanju proračuna.
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si