Prisluhnemo občankam in občanom


Prizadevamo si za sožitje generacij


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Skrbimo za čisto okolje


Smo ugledno športno središče


Živimo urbano v sožitju z naravo


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Ustvarjamo mesto priložnosti


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Pestro zimsko dogajanje na domžalskem drsališču

Na otvoritvi, v petek, 2. decembra 2016, ob 17. uri, sta direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, Uroš Križanič in župan Občine Domžale, Toni Dragar »predala« drsališče v uporabo vsem obiskovalcem.

V spremljevalnem programu so se predstavili plesalci na drsalkah oziroma drsalci, obiskovalci pa so si privoščili tudi brezplačne palačinke in čaj. Najlepša novica pa je, da drsanje  vso zimo na voljo brezplačno. 
Drsališče Domžale že nekaj let vsako zimo sprejme veliko število ljubiteljev športa na drsalkah, v letošnjem letu pa bodo na Zavodu za šport in rekreacijo naredili še korak naprej. Še vedno je  vsak dan na voljo brezplačna rekreacija od 15. do 19. ure (vikendi od 10. do 19. ure), poleg tega pa bodo odprli nekaj večernih terminov z bogatim programom in drsalne urice tudi tematsko obarvali. 
V mesecu decembru načrtujejo tudi predstavitev curlinga, športa na drsalkah, 17. decembra pa prihaja v naše mesto Zimska pravljica. V ritmih božično-novoletne glasbe se bomo popeljali po drsališču, najprej najmlajši (od 17. do 18. ure), nato pa tudi vsi ostali. Drsališče bo ta dan na voljo vsem ljubiteljem drsanja do 22. ure. V mesecu decembru nas bosta na drsališču obiskala tudi Božiček in Dedek Mraz. Prvi bo otroke razveselil 23. decembra, drugi pa predvidoma 30. decembra.
Ko se bodo poslovili novoletni prazniki in bomo zakorakali v novo leto, bo Zavod k sodelovanju povabili najmlajše domžalske osnovnošolce. Načrtujejo natečaj njihovih del, odetih v zimske barve. Ob koncu natečaja bodo pripravili tudi otvoritev razstave. Nikakor pa ne zamudite 27. januarja, ko bo na sporedu druženje na drsalkah v ritmih glasbe iz 80-ih. Drsališče bo ta dan na voljo od 18. do 22. ure. Še prej pa bodo pripravili tudi pravljico na ledu, saj pripravljamo zanimiv plesni dogodek oziroma drsalno revijo.
Pozabili pa niso niti na zimske počitnice, ki bodo na sporedu konec februarja, to sezono prav v času pustnega rajanja. Vse pustne šeme bodo vabljene tudi na drsalke, saj bo28. februarja  drsanje v maskah. Dopoldan se bodo po drsalni površini, od 10. do 12. ure, lahko zabavale male maškar’ce, zvečer, od 18. do 22. ure, pa vsi ostali. V času počitnic bo drsališče na voljo ves dan, od 10. do 19. ure.
Sezono bodo na drsališču zaključili predvidoma 4. marca s spomladanskim plesom na drsalkah. V ritmih energične glasbe boste lahko ob miganju na drsalkah povabili pomlad v naše mesto.
Druženja in zabave to zimo ne bo manjkalo, zato le obujte drsalke in se, od 2. decembra dalje, pridružite na drsališču v Športnem parku Domžale!
 
Tekst: Zavod za šport in rekreacijo Domžale
Foto: Vido Repanšek
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si