Živimo urbano v sožitju z naravo


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Smo ugledno športno središče


Prizadevamo si za sožitje generacij


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Prisluhnemo občankam in občanom


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Ustvarjamo mesto priložnosti


Skrbimo za čisto okolje


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Pop-rock večer doživel vrhunec z nastopom Big Foot Mame

Uvodni večer v pester program Čarobnega decembra je pripadel skupini Mambo Kings, ki je skoraj pet ur s plesnimi ritmi zabavala zbrano občinstvo, ki se ni pretirano ozirala na mrzle zimske temperature.

Zabavni decembrski program v pop-rock večerih je na večer 23. decembra doživel svoj vrhunec. Nastopili so namreč legendarni Big Foot Mama in dodobra ogreli ozračje v Domžalah. Še več. Na noge so spravili vse, ki so bili tisti trenutek tam. Vseh prvih tisoč osemsto, ki jim je uspelo priti pod zavetje šotora. 
Že od osme ure zvečer se je prizorišče pri domžalski tržnici, kjer je stal velik prireditveni šotor, začel hitro polnit. Za predhodno ogrevanje sta poskrbeli skupini Joker Out in Imset. Bolj, ko se je ura premikala proti 23. uri, več obiskovalcev se je nabiralo. Že pred nastopom legendarnih glasbenikov je šotor pokal po šivih. Tistim, ki so bili bolj pozni, pa jim pač ni preostalo drugega, da glasbeno dogajanje spremljajo izven šotora. Ob znanih uspešnicah je norelo staro in mlado. 
Množica, ki se je zbrala pred in v šotoru, je bila s koncertom več kot zadovoljna. Ob tem je potrebno spomniti na pregovor starih Rimljanov: »Zaključi z zabavo takrat, ko je na vrhuncu in ostala ti bo v najlepšem spominu.« Prepričani smo, da bodo vsi, ki so bili tam, spomin na izjemen koncert še dolgo nosili v svojem srcu.
Petkov koncert je dokaz, da si mladi po letih in mladi po srcih želijo še takih dogodkov. Navdušeni nad odzivom množice in atmosfero pod prireditvenim šotorom se bomo tudi v bodoče trudili za podobne dogodke...
ISKRENA ZAHVALA gre vsem prostovoljnim gasilcem, ki so s svojo nesebično dobroto skrbeli, da je vse potekalo tako, kot mora. Ne smemo pa pozabiti tudi na Center za mlade Domžale, ki je Plac za mlade posodil za backstage predskupinam Joker Out, Imset, Seven DaysIn May in glavnim zvezdam Big Foot Mama.
 
Foto: Andraž Gregorič
 
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si