Prizadevamo si za sožitje generacij


Prisluhnemo občankam in občanom


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Skrbimo za čisto okolje


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Smo ugledno športno središče


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Ustvarjamo mesto priložnosti


Živimo urbano v sožitju z naravo


Dvakratno silvestrovanje v Domžalah

V novo leto smo v Domžalah skočili kar dvakrat; najprej otroci z otroškim silvestrovanjem ob 10. uri v velikem šotoru na tržnem prostoru ter nato še silvestrovanje v nabito polnem šotoru z glasbo, plesom in v prijetnem razpoloženju, za katerega so poskrbeli v ansamblu Okrogli muzikantje.

V dopoldanskih urah zadnjega dneva v letu je bil za otroke pripravljen bogat program. Plesna šola Miki je poskrbela za glasbeno-plesni zaključek leta. Otroci in starši so s pomočjo Mikijevih animatork peli, plesali in se zabavali. Potekale so tudi delavnice, na katerih so lahko otroci na papirčke napisali svoje novoletne želje. Skupaj z županom Tonijem Dragarjem, podžupanjo mag. Renato Kosec, občinsko svetnico Damjano Korošec in Hroščkom Simonom so zapeli Silvestrski poljub, odštevali sekunde do opoldneva, nazdravili z otroškim šampanjcem ter skupaj s helijevimi belo-rdečimi baloni spustili otroške želje v nebo. Hvala Plesna šola Miki za pester plesni in zabavni program. Z vami in našimi najmlajšimi je bilo mnogo bolj radoživo in čarobno! 
 
Ob 22. uri zvečer pa se je začela zbirati tudi odrasla množica željnih silvestrovanja na prostem. Župan Občine Domžale Toni Dragar je pred odštevanjem v novo leto vsem občankam in občanom zaželel leto polno ustvarjalnosti, zdravja in sreče. Obiskovalci silvestrovanja so skupaj z županom odštevali zadnjih deset sekund do polnoči, zatem pa si nazdravili s penino ter si voščili novo leto. Po čestitkah je nebo razsvetlil veličastni ognjemet, ki so ga imeli pripravljenega na parkirišču za šotorom, po ognjemetu pa se je nadaljevalo slavje do tretje ure zjutraj. 
 
Foto: Vido Repanšek
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si