Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Skrbimo za čisto okolje


Živimo urbano v sožitju z naravo


Prisluhnemo občankam in občanom


Ustvarjamo mesto priložnosti


Prizadevamo si za sožitje generacij


Smo ugledno športno središče


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Na slavnostni seji Občine Domžale podelili enajst občinskih priznanj

Domžale, 18. april 2017 - Včeraj zvečer je v Kulturnem domu Franca Bernika potekala osrednja proslava ob občinskem prazniku, na kateri je župan Toni Dragar podelil občinska priznanja.

»Posebna pozornost današnjega večera pa pripada nagrajencem. To so ljudje, ki danes proslavljajo dolga leta trdega dela. Ob vašem uspehu vam iz srca čestitam in se vam zahvaljujem za vse dobro, kar ste storili za našo občino in naše občane. Hkrati pa vas pozivam, da se ne ustavite ob današnjem uspehu, temveč nadaljujete skupaj z menoj pri nadaljnjem razvoju naše občine«,  je v svojem govoru poudaril  župan Toni Dragar.
Zlato plaketo je za dolgoletno prizadevno delo na področju kulture prejel dolgoletni vodja domžalske izpostave JSKD Pavel Pevec. Prejemnika srebrne plakete sta Branka Bečaj za predano igranje v simfoničnem orkestru Domžale-Kamnik in Bogdan Šmon za predano igranje v simfoničnem orkestru Domžale-Kamnik in Godbi Domžale. Podeljene so bile tudi štiri bronaste plakete, in sicer Društvu upokojencev Domžale ob 70-letnici za uspešno delo na področju skrbi za starejše, Lovski družini Domžale ob 70-letnici za prizadevno skrb za divjad in okolje, Slovenskemu društvu Slovenija Rűti ob 40-letnici in 35-letnici sodelovanja društva z Občino Domžale in NevenkiUnk-Hribovšek za ustvarjalnost in prispevek k delu Folklornega društva Groblje. Prejemniki nagrade Občine Domžale so: Klemen Bojanc za športne uspehe v triatlonu, družina Kozjek za vsestransko glasbeno ustvarjalnost, Miha Ulčar za prizadevno delo na področju informiranja in promocije ter Župnijska karitas Ihan za opravljeno humanitarno delo.
Pod zasnovo in pripravo programa se je podpisal JSKD OI Domžale. Program je povezovala voditeljica Tajda Lekše. V programu sodelovali balerini Maja in Mojca Požek, pevki Ina Shai in Lena Oberwalder Zupanc, pianist Roman Sarjaš, recitirali so dijaki Srednje šole Domžale pod mentorstvom Katarine Hribar, Jane Lamberšek Starbek in Nuše Fujan. Za fotografije in projekcijo je poskrbelo Foto kino in video klub Mavrica Radomlje.

Foto: Vido Repanšek
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si