Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Smo ugledno športno središče


Ustvarjamo mesto priložnosti


Prisluhnemo občankam in občanom


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Skrbimo za čisto okolje


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Živimo urbano v sožitju z naravo


Prizadevamo si za sožitje generacij


Kuhna na plac prinaša dve novosti

Domžale, 28. april 2017 – Za vas imamo dve dobri novici. V maju bo naš dogodek na voljo cel dan. Lonci se bodo začeli odpirati ob 10. uri, zaprli pa se bodo šele v večernih urah, ob 21. uri. Poleg celodnevnega dogodka pa bomo od 18. ure naprej poskrbeli tudi za živo glasbo. Naša in vaša ušesa bo prijetno božala skupina Soul, jazz in jaz.

Kuhna na plac je dogodek v stilu ulične kuhinje, ki je lansko leto zaznamovala in popestrila dogajanje na domžalskem tržnem prostoru. Teče že druga sezona Kuhne na plac, ki bo obiskovalcem zopet nudila lokalne kulinarične specialitete po dostopnih cenah. Majska izvedba Kuhne na plac bo tako na sporedu spet v soboto, 6. maja 2017 od 10. do 21. ure.
 
Poleg kulinarike bo glavni poudarek na druženju. Kuhanje na odprtem in ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah so privlačni za obiskovalce in tako ponujajo možnost, da gurmanska usta poskusijo več različnih jedi in spoznajo sezonsko ponudbo hrane in pijače. Na stojnicah bodo kuhali lokalni in slovenski ponudniki. Vsak od njih bo imel v ponudbi tri različne jedi, zato zagotavljamo pestro ponudbo obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, jedi na žlico, gurmani, sladokusci, vegetarijanci, vegani kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi. Z nami bo tudi mladi kuharski chef, Peter Kovač. Poleg Kuhne na plac bodo svoj prostor dobili tudi različni ponudniki hrane s svojimi izdelki oz. tistimi, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.
 
V letu 2017 je predvidenih šest prireditev Kuhna na plac, in sicer vsako prvo soboto v mesecih: april, maj, junij, julij, september in oktober. 
 
Kuhno na plac najdete tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/KuhnaNaPlac/ in Instagramu @kuhna.na.plac.
 
Lepo vabljeni v našo družbo!

Občina Domžale, Urad župana
 
 
Avtor priloženih fotografij: Primož Lavre, Vido Repanšek in Domžalec.si
 
      
 

 • seznam sodelujoih 6 maj
  vrsta datoteke: .docx, velikost datoteke: 18.31kb
 • ** Portable Document Format (PDF) je uveljavljeni za elektronsko distribucijo založniškega gradiva. Vse, kar potrebujemo, je program, ki tak zapis pozna; denimo Adobe® Acrobat Reader, ki je za uporabnike na voljo zastonj.
 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si