Skrbimo za čisto okolje


Ustvarjamo mesto priložnosti


Živimo urbano v sožitju z naravo


Prisluhnemo občankam in občanom


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Prizadevamo si za sožitje generacij


Smo ugledno športno središče


Ureditev varne šolske poti na Jarčevi ulici na Rodici

Občina Domžale je z lastniki zemljišč na območju Jarčeve ulice na Rodici našla skupen jezik in tako tamkajšnjim prebivalcem omogočila varno sprehajalno pot za pešce in kolesarje.

S tem je zagotovljena prometna povezava med Kettejevo in Dragarjevo ulico ter vzpostavljena povezava proti centru Domžal. Investicijska dela je izvedlo podjetje LAVACO, d.o.o. iz Ljubljane in znašajo okvirno 41.000 EUR. Dela smo zaključili v maju 2017. Poudarek je na varni kolesarski in pešpoti predvsem z vidika varne poti v šolo. 
 
Kje vse še gradimo in obnavljamo...

Zaključujejo se dela v novem Domu krajanov – gasilskem domu Studenec, sledi urejanje okolice. V novi Podružnični osnovni šoli Ihan se v objektu izvajajo obrtniška dela, istočasno se izvajajo dela na zunanji ureditvi okolice, v celoti bomo obnovili Šolsko ulico in zgradili avtobusno postajališče. Za zagotavljanje energetskih kapacitet šole je bila zgrajena nova transformatorska postaja (TP) in srednje napetostna povezava iz TP Ihan center.  Pričeli smo tudi z deli na  Župančičevi ulici v Domžalah. Obnovljeno bo vodovodno omrežje in izvedena točkovna sanacija kanalizacijskega omrežja ter izvedena rekonstrukcija ceste. V času gradnje bo vzpostavljena delna in kratkotrajna popolna cestna zapora ulice. Dela bodo potekala predvidoma do konca julija 2017. Stanovalci bodo lahko ves čas dostopali do parkirišč in garaž, razen v času popolnih a kratkotrajnih zapor Župančičeve ulice, zaradi asfaltiranja in izgradnje vodovodnih priključkov.
 
Občina Domžale, Urad župana 
 
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si