Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Smo ugledno športno središče


Živimo urbano v sožitju z naravo


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Prizadevamo si za sožitje generacij


Prisluhnemo občankam in občanom


Ustvarjamo mesto priložnosti


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Skrbimo za čisto okolje


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Kje bom preživljal poletne počitnice 2017

Lansko leto smo pred poletjem izdali bilten "Kje bom preživljal poletne počitnice 2017", ki je bil odlično sprejet med našimi občani. Namenjen je otrokom, mladostnikom in njihovim staršem, saj so notri predstavitve poletnih počitnic, varstev in tudi zanimivih dogodkov. Letošnja izdaja je še bolj obširna kot lanska in tako našim občanom ponujamo še bolj pester program. Bilten najdete v pdf obliki na spodnji povezavi, sicer pa so ga v tiskani obliki prejeli otroci v vrtcih, učenci v osnovnih šolah, najdete ga pa lahko tudi v Knjižnici Domžale, Centru za mlade Domžale in Kulturnem domu Franca Bernika.

 

Tudi letos je v nagovoru naše otroke in mladostnike nagovorila podžupanja mag. Renata Kosec
 
ZASLUŽEN ODDIH
 
Drage učenke in učenci, 
šolsko leto se počasi zaključuje in verjamem, da se je vsak od vas za uspeh trudil po svojih najboljših močeh. Nova znanja in spretnosti ste pridobivali pri pouku, na dnevih, namenjenih posameznim  dejavnostim, v šolah v naravi, na ekskurzijah, pri interesnih dejavnostih, aktivnem oblikovanju kulturnih prireditev, razstav, na različnih tekmovanjih, projektih, revijah in še bi lahko naštevala. 
Čestitam vam za vse dosežke in uspehe, predvsem pa pridobljeno znanje. Vem, da ni bilo vedno lahko, pa vseeno vam je uspelo! Lahko ste ponosni nase in zadovoljni s svojim uspehom.  
Pred vami so težko pričakovane poletne počitnice, ko boste šolsko torbo za nekaj časa postavili v kot. Prihaja namreč čas, ki bo namenjen zgolj samo sprostitvi, rekreaciji in druženju s starši, bratci, sestricami, prijatelji, vrstniki, babicami, dedki, skratka tistimi, ki jih imate najraje. 
 
Drage deklice in dečki, ki obiskujete vrtec. Tudi vi ste se odlično izkazali v letošnjem letu, saj ste bili dejavni na mnogih področjih, aktivnostih in projektih. Leto je bilo polno doživetij, raziskovanja, iger, ustvarjalnosti ter pridobivanja novih spoznanj in znanj. Z nekaterimi od vas sem se tudi osebno spoznala in lahko rečem, da ste me s svojo srčnostjo in energijo vedno prijetno presenetili ter mi polepšali delovni dan. Zaupali ste mi svoja doživetja, dogodivščine, pripovedovali zgodbice in zapeli otroške pesmice. Poletje je tudi za vse vas pred vrati, ko boste uživali ter imeli še več časa za raziskovanje in ustvarjanje.
 
Spoštovani starši, 
verjamem, da se ob zaključku šolskega leta mnogi izmed vas soočate s težavo, kje bo vaš otrok preživel počitnice. Tudi v letošnjem letu vam v biltenu predstavljamo organizirane oblike varstva v občini Domžale, ki jih je iz leta v leto več, in verjamemo, da boste našli pravo varstvo za vašega otroka.  
Vsem skupaj želim brezskrbne, sproščene, nepozabne in varne poletne počitnice. Naj bo ta čas namenjen vam in vašim najdražjim. Izkoristite ga!
 
Podžupanja
mag. Renata Kosec
 

 • Bilten poletje2017
  vrsta datoteke: .pdf, velikost datoteke: 12700.73kb
 • ** Portable Document Format (PDF) je uveljavljeni za elektronsko distribucijo založniškega gradiva. Vse, kar potrebujemo, je program, ki tak zapis pozna; denimo Adobe® Acrobat Reader, ki je za uporabnike na voljo zastonj.
 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si