Smo ugledno športno središče


Ustvarjamo mesto priložnosti


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Prisluhnemo občankam in občanom


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Prizadevamo si za sožitje generacij


Skrbimo za čisto okolje


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Živimo urbano v sožitju z naravo


Športni pozdrav poletju

V soboto, 17. junija bodo Domžale ponovno zaživele v športnem dogajanju. Zavod za šport in rekreacijo Domžale in Občina Domžale, skupaj s športnimi organizacijami vabita na Športni pozdrav poletju, s številnimi aktivnostmi.

Tako bo že od petka na košarkarskem igrišču v Športne parku Domžale potekal tradicionalni 24-urni košarkarski maraton. V soboto dopoldan bomo spremljali nogometaše iz domžalskih nogometnih klubov na turnirju U11, popoldan pa sledi še veteranski nogometni turnir.
Vse to pa bomo podkrepili s prvi kopalnim dnevom na Kopališču Domžale, ki bo prav 17. junija. Domžalsko kopališče, ki je lansko leto zaživelo s številnimi programi in dogodki, tudi v letošnje leto vstopa z veliko novostmi, ki vam jih bomo razkrili v nadaljevanju. In kar je najlepše – na prvi dan bo vstop na kopališče brezplačen! V Športnem parku Domžale bo v času prireditve potekala tudi animacija za najmlajše.
S tradicionalnim, že 18-im košarkarskim maratonom bomo pričeli že v petek, 16. junija na košarkarskem igrišču v Športnem parku Domžale. V soboto dopoldan, ob 9. uri nas čaka nogometni turnir najmlajših U11, ob 17. uri popoldan pa tudi nogometni turnir na katerem se bodo srečali veterani. Ob koncu obeh prireditev bomo razglasili tudi najboljše in jim podelili priznanja. 
Ves dan pa bo pestro tudi na domžalskem kopališču. Kot je za naše kopališče zdaj že značilno, bo dogajanje potekalo v in ob bazenu. Za to bodo poskrbeli animatorji, skozi dan pa boste lahko uživali tudi v zorbingu. 
Animacija pa bo potekala tudi na večnamenski pokriti ploščadi, kjer bo poskrbljeno predvsem za najmlajše, medtem ko bodo starši lahko uživali ob gledanju košarkarskega maratona. 
V Domžale torej prihaja pravi Športni pozdrav poletja, kakršnega si mesto, kot je naše zagotovo zasluži. Pridružite se nam v soboto, 17. junija v Športnem parku Domžale, kot rekreativni košarkarji, nogometaši, gledalci ali kopalci. 
Skupaj, na športen način pozdravimo poletje, ki prihaja!
 
Urad župana, Občina Domžale
 
 
 

 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si