Ohranjamo zelene oaze za sprostitev in oddih


Živimo urbano v sožitju z naravo


Omogočamo vrhunska kulturna doživetja


Smo ugledno športno središče


Odpiramo vrata ustvarjalnosti in inovativnosti


Gojimo okolje spoštovanja in zaupanja


Prizadevamo si za sožitje generacij


Gradimo prostor zadovoljnih ljudi


Prisluhnemo občankam in občanom


Ustvarjamo mesto priložnosti


Skrbimo za čisto okolje


Kopališče Domžale že obratuje

Domžalsko kopališče je minulo soboto odprl svoja vrata. Zavod za šport in rekreacijo Domžale vas vabi, da izkoristite ugodne cene sezonskih vstopnic in prijetno vzdušje ter se na vroče dni osvežite na domžalskem kopališču.

 Tudi v letošnji sezoni za va pripravljajo številne zanimive dogodke, uživali boste lahko v zorbingu na vodi, rekreativnem plavanju, gostinski ponudbi na bazenu, nočnem kopanju, plavalnih tečajih za starejše v sodelovanju s Šolo zdravja, jutranji telovadbi ter drugih različnih animacijskih avanturah.
 
29. julija pripravljajo tudi pravi športno-tekmovalni in animacijski dan za vse generacije (od najmlajših, študentov, družin, do starejših) v sodelovanju z društvih iz naše občine.
 
Seveda niso pozabili niti na bralne užitke na kopališču, tudi letos za vas pripravljajo, v sodelovanju s Knjižnico Domžale, bralni kotiček z raznovrstnimi knjigami tako za odrasle kot najmlajše. O novostih in aktivnostih vas bodo sproti obveščali, zato le obiščite našo spletno stran www.sport-domzale.si, kjer za vas že pripravljamo te in druge športne informacije. 
 
Na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale verjamejo, da boste tudi letos s pridom upoštevali kopališki red, da bodo prav vsi kopalci lahko celo sezono uživali. 
 
Sezonske vstopnice lahko že kupite na sedežu Zavoda za šport in rekreacijo Domžale (Kopališka 4), več informacij pa na info@sport-domzale.si in telefonski številki 01/7216862. Kopališče bo vsak dan odprlo vrata ob 10. uri, zaključek kopalnega dne pa bo ob 19. uri, tako kot prejšnja leta.
 
Nov cenik Kopališča Domžale za sezono 2017 (tudi v priponki spodaj)

Tekst in foto: ZŠRD

 • kopalisce domzale cenik 2017
  vrsta datoteke: .pdf, velikost datoteke: 375.84kb
 • ** Portable Document Format (PDF) je uveljavljeni za elektronsko distribucijo založniškega gradiva. Vse, kar potrebujemo, je program, ki tak zapis pozna; denimo Adobe® Acrobat Reader, ki je za uporabnike na voljo zastonj.
 
 
 • Občina Domžale Ljubljanska 69,
  1230 Domžale

 • Uradne ure
  PONEDELJEK08.00 - 12.00
  TOREK08.00 - 12.00
  SREDA08.00 - 12.00
  13.00 - 17.00
  PETEK08:00 - 12.00
 • Uradni kontakti organa t: 01 722 01 00
  f: 01 721 42 31

  Elektronski naslov:

  www.domzale.si