Nov leseni pod v Češminovem parku

Češminov park marsikateremu občanu predstavlja prostor za oddih in umik iz mestnega vrveža. Najbolj zaživi ob različnih dogodkih in prireditvah, med katerimi ima osrednje mesto praznovanje občinskega praznika »Spoznajmo se, praznujmo skupaj!«. V poletnem času se tja preseli Mestni kino Domžale, v začetku šolskega leta pa tam poteka Hroščkov festival. Pozimi v parku odmeva otroški smeh, saj tam uredimo sankališče, otroke pa konec decembra obiščeta Božiček in dedek Mraz, v času pusta pa tam že tradicionalno organiziramo otroško pustno rajanje.

V osrednjem delu parka je prizorišče s tribunami v hribini, večina površin pa ostaja namenjenih zelenim strukturam. Prekinjajo jih le poti v osrednjem, grajenem delu parka, zasidranem v južnem delu območja. Tukaj smo pred leti obstoječi del parka nadgradili s paviljonom za kavarno in nadstrešnico.

Pred dnevi smo tam zaključili z investicijo, in sicer je bilo potrebno zamenjati 430 kvadratnih metrov dotrajanega lesenega poda. Investicijo je izvedlo podjetje ABC NET d.o.o., Istrska ulica 9, 6240 Kozina, vrednost investicije pa znaša 48.465,01 evrov z DDV. Material, ki iz katerega je sestavljen nov leseni pod je Cumaru – brazilski teak. 

Besedilo: Urad župana

Fotografije: Urad župana
Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?